tisdag 18 februari 2014

Sugarcake

Hejsan! En stund sen sist. Har hunnit fylla 20 i helgen, i söndags, och ojj va de låter gammalt. 20 ÅR! Nå iaf, had en helt vanlig födelsedag, presenter på morgonen av familjen och gratulationer hit och dit :) sen blev det Vasa på eftermiddagen och så for jag i jobb på kvällen.

Den här veckan är de sjukt myki program som gäller. Skola, tenter, vernissage, kaffeträff me vänner, arbete..Hela dagarna har ja fullt, men bra så ibland också, får ju sportlov på fredan så :)

Idag skrev jag bara en tent i skolan på mornen och sen fick ja sluta, så passade på att storstäda läggan och så fick ja dessutom lust att baka, händer int så ofta...Ville inviga min fina kakform ja fick av Lina :) och sen också pröva min elvisp, hehe.



 
...och de blev en sockerkaka...nu ska ja provsmaka ;) Sedan finskatent-läsning och senare ikväll ti kaffe på Emmis :) Helt vanli tisdag me andra ord! :D


Den här roliga skylten fick ja också av Lina, passar så bra åt mej haha, eftersom ja e en vindrickare. Den fick plats på köksskåpsdörren :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar