måndag 3 november 2014

Julen närmar sig ..

Julen är för mej den bästa tiden på året. Jul har alltid betytt mycket för mej, enda sen jag var liten. Bästa med julen är väntan, att få vara nära familj och vänner, att bara få vara och umgås. Brukar alltid pyntta tidigt, lyssna på julmusik, se på julfilmer osv. Julkappar brukar jag också köpa i tid så man inte behöver stressa. Tänkte börja på med det nästa vecka!

Beställde idag hem lite julpyntt. Tänkte att vardagsrummet ska få lite röda textilier, eftersom det mesta går i vitt och naturfärger. Några röda kuddfodral från h&m fick det bli. Lite röda muggar att dricka glögg ur och pepparkaksformer.


Hade i fjol en stor vit julstjärna som mamma köpt åt mej, men som tyvärr gått sönder på flera ställen, så den fick nog åka i roskis. Iallafall har hemtex flera erbjudande nu för medlemmar så tänkte slå till nu och köpa antingen en eller två julstjärnor därifrån. Skulle bli fint att ha en i vardera fönster :)


Sen har Robin lovat att vi ska hugga en liten julgran till köket :) Köket är så pass stort och där finn mest utrymme, så där ska vi nog få plats med en liten söt gran!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar