fredag 14 november 2014

TGIF

Weheeyy, fredag! Å så försover ja mej förstås, haha. Minns inte när de senast skulle ha hänt. Missade introduktionen till en ny kurs, missbrukarvård, säkerligen intressant kurs. Blir sent morgonmål i stället å sen promenad med R innan gym. Körde armpass igår och det känns nog idag kan ja säga :) Ökade 5-10 kg på vikterna, riktigt nöjd :) Blir mag- och rygg idag!


Imorn ska jag för första gången testa på chiafrön. Har ju blivit en riktigt trend och syrran skryter hela tiden på dem. Fröna ska blötas upp i vatten i 15-60 min och blir sedan som géle. De uppblötna fröna kan man sen blanda ned i maten eller också förstås äta dem bara sådär. Själv blandade jag de med i naturell youghurt med hallon, blev super bra! Fröna i sig självt är i princip smaklösa.

Shiafrönen ska öka mättnadskänslan och är i sig självt väldigt hälsosamma. Har hört om arbetskamrater vars blodsockervärde sjunkigt, sötsug försvunnit mm. Värt att prova tycker jag! Finns att köpa i de flesta matbutiker och en påse kostar runt 8 euro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar